Κάλεσμα Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 29/11 στις12:00 στην πύλη του Γ.Ν. Γιαννιτσών

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, συμμετέχει στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στις 29 και 30 Νοέμβρη.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Ø Διπλασιασμό μισθών και εφημεριακής αποζημίωσης, χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας !
Ø Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με βάση τις ανάγκες στα νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας ! Μαζικές προσλήψεις μόνιμων παθολόγων στα παθολογικά τμήματα των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών. Όχι στην κάλυψη του έργου της παθολογικής κλινικής από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων και με αναγκαστικές μετακινήσεις των γιατρών των κέντρα υγείας! Μαζικές προσλήψεις μόνιμων ακτινολόγων στο νοσοκομείο Έδεσσας και Γιαννιτσών για την επαρκή στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος και του τμήματος Αξονικού Τομογράφου !
Ø Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων !
Ø Να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας!
Ø Άμεση ένταξη του ογκολογικού ιατρείου στον οργανισμό του νοσοκομείου Γιαννιτσών. Σύσταση τριών οργανικών θέσεων παθολόγων-ογκολόγων !
Ø Καμιά σκέψη για συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ή κλινικών ή για εναλλάξ εφημέρευση τμημάτων των δύο νοσοκομείων του νομού ! Διοικητικός διαχωρισμός των δύο νοσοκομείων ! Τα σχέδια σταδιακής συγχώνευσης των δύο νοσοκομείων του νομού δεν θα περάσουν !
Ø Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την Υγεία !

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, καλεί τον λαό, τα σωματεία και τους συλλόγους, όλους τους φορείς της περιοχής, να συμπαρασταθούν στους νοσοκομειακούς ιατρούς και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Γιαννιτσών την Τετάρτη 29 Νοέμβρη στις 12:00 μ.μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*