Ιγνατιάδου: Oι σχέσεις μας με την Αντιπεριφέρεια Πέλλας είναι σχέσεις ευθύνης και συνεργασίας

ignatiadou tzamtzis

Το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019, μέσω ανάρτησης μου στη σελίδα μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσα τους συμπολίτες μου για την αμεσότητα της παρέμβασης συνεργείου του Δήμου Σκύδρας προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα της ΠΕΟ εξ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί, σημειώνοντας ότι ο δρόμος ανήκει στην αρμοδιότητα της Αντιπεριφερειας.

Η αναφορά μου δεν είχε σε κάθε περίπτωση κανένα υπονοούμενο ή ‘μπηχτη’ όπως έσπευσε συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης (Pella news) να την αναδημοσιεύει με τον παραπλανητικό τίτλο “Δήμαρχος Σκύδρας: Εργασίες με ‘μπηχτη’, στον Αντιπεριφερειάρχη”.

Το νόημα και η ουσία των όσων ανέφερα είναι ότι ο Δήμος μας επεμβαίνει και δίνει λύσεις, όπου μπορεί, όταν μάλιστα πρόκειται για την προστασία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας έστω κι αν η ενέργεια ή η επέμβαση δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του. Αυτά τόνισα, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Ας πάψουν, λοιπόν, ορισμένοι, κατά την προσφιλή τους τακτική, να σπέρνουν ζιζάνια και να προκαταλαμβανουν με παραπλανητικούς τίτλους τους αναγνώστες και συμπολίτες μας.

Να σημειώσω παρακάτω τους τίτλους με τους οποίους παρουσίασαν ταυτόχρονα δύο άλλα μέσα ενημέρωσης τη συγκεκριμένη μου ανάρτηση και προσέξτε τη μεγάλη διαφορά της προσέγγισης και της ενημέρωσης:

1) ” Επί ποδός” ο Δήμος Σκύδρας για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία.

2) Δήμος Σκύδρας: Άμεση επέμβαση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την ισχυρή βροχόπτωση.

Μόνο το συγκεκριμένο μέσο βλέπει φαντάσματα!!!

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά: οι σχέσεις μας με την Αντιπεριφερεια Πέλλας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο είναι σχέσεις ευθύνης και συνεργασίας και ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΆΞΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΟ ΣΧΌΛΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ!

Πάντα είχα και έχω συνεργασια με τους Αντιπεριφερειαρχες Πέλλας, όπως είχα με τον κο Θεοδωρίδη, την κα Αηδονα και τώρα με τον κο Τζαμτζη.

Η Αντιπεριφερεια Πέλλας υλοποίησε και υλοποιεί έργα ευθύνης και αρμοδιότητας της σ όλη την επικράτεια της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας, άρα και στη Σκύδρα, όπως και με προγραμματική σύμβαση υλοποιεί έργα αρμοδιότητας όλων των Δήμων, όπως και του Δήμου Σκύδρας.

Ποτέ δεν έκρυψα και από κανέναν ότι μας παραχωρήθηκαν τα μηχανήματα γκρέιντερ και μπουλντόζα της Αντιπεριφερειας και στη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν το ανέφερα διότι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι εν προκειμένω εκτελούνταν εργασίες με το jcb του Δήμου μας.

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης;;; αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μ όλους, όπως και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελλας κο Τζαμτζη, για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας και θα κριθούμε από τους συμπολίτες μας για αυτό.

Εμείς ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*