Ιγνατιάδου: Η διαγραφή της οφειλής της μισθώτριας εταιρίας έγινε μετά από εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας διότι ψηφίστηκε νόμος του κράτους

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ να έχουμε πολιτισμένη προεκλογική περίοδο, με πολιτικά επιχειρήματα και δίκαιο αγώνα κι άρχισαν οι γνωστοί συκοφάντες, οι λασπολόγοι, ο κίτρινος τύπος και οι ειδήμονες του καναπέ και του πληκτρολογίου..

Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις το θέμα, αν και όταν ασχολείσαι με τα κοινά, πόσω μάλλον όταν κάνεις δημόσια τοποθέτηση το ελάχιστο που αξιώνεις είναι όποιος και όποια σε κρίνει, ξεστομίζοντας απίστευτες κατηγορίες, να είναι ενημερωμένος…

Μάθετε λοιπόν ότι η διαγραφή της οφειλής της μισθώτριας εταιρίας έγινε μετά από εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας διότι ψηφίστηκε νόμος του κράτους, ΝΑΙ, ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 4512/2018 και το σχετικό άρθρο το 68. Διαβάστε τον λοιπόν…

Ο δήμος Σκύδρας διεκδίκησε δικαστικά μέχρι και τελευταίο ευρώ και συνεχίζει να διεκδικεί τα οφειλόμενα, παρά τη ψήφιση του νόμου, εξαντλώντας τις νομικές βάσεις!

Ακολούθως: ποιους πάτε να κοροϊδέψετε…ο επιχειρηματίας δεν έστησε το δικό μου συνδυασμό το 2014 και το 2019, ούτε ήταν, ούτε είναι χορηγός μου, άλλους και άλλες χρηματοδοτεί…γιατί άραγε; τι του είχαν και τι του έχουν τάξει;..
από ποιους θα κρυφτείτε;

Εγώ ούτε σχέσεις, ούτε συναντήσεις και επαφές είχα και έχω με τον επιχειρηματία..άλλοι και άλλες είχαν και έχουν, έκαναν και κάνουν τεμενάδες..

Επειδή εγώ δεν του έταξα διαγραφή των οφειλών του ήδη από το 2014, όπως έκαναν άλλοι, προσέφυγε το 2018 στην κυβέρνηση και πέτυχε τη ψήφιση του νόμου που ρητά ορίζει τη διαγραφή των οφειλών του….σ εμένα βρήκε σθεναρή αντίσταση στα σχέδια του για διαγραφή των οφειλών του, όπως του υπόσχονταν άλλοι, ήξερε ότι εγώ βάζω το συμφέρον του δήμου πάνω απ όλα και απ όλους..ξέρετε μάλλον ότι ο υιός του με απείλησε κιόλας μπροστά στη συνεργάτιδα σας, στοιχεία καταγεγραμμένα, ότι καταδικάσθηκε από το ποινικό δικαστήριο για την απειλή και μου κατέβαλε χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης μου..

Ξέρετε ότι η υπόθεση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο για την αντισυνταγματικότητα του νόμου…

Ξέρετε ότι ήμαστε η μοναδική δημοτική αρχή που εκτός από τα εισπρακτικά μέτρα που εφάρμοσαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, επιβάλαμε κατάσχεση σε ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία και μετά την κατάσχεση έκανε ότι έκανε… ήμουν και είμαι η μοναδική δήμαρχος που έκανε κατάσχεση ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία, όταν οι άλλοι του έκλειναν το μάτι…

Ξέρετε ότι είχε να πληρώσει από το 2008, μάλιστα το 2008 έκανε αγωγή τον πρώην δήμο Μενηιδος για μείωση μισθώματος..

Ξέρετε ότι μου έκανε μήνυση ο επιχειρηματίας επειδή δεν διέγραφα τα χρέη του, ακόμη και με τη ψήφιση του 4512/2018 και παρά τη γνωμοδότηση του πρώτου δικηγόρου για διαγραφή, έλαβα και γνωμοδότηση από δεύτερο δικηγόρο.

Ξέρετε ότι κάποιες και κάποιοι από την αντιπολίτευση παρουσία του πρώτου δικηγόρου μας, υπεραμύνθηκαν του επιχειρηματία, μάλιστα χαρακτηριστική είναι η φράση του δικηγόρου κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταγεγραμμένη στα πρακτικά: ” εσείς με τον δήμο είστε ή με τον επιχειρηματία;”..

Ξέρετε ότι κάποιες και κάποιοι από την αντιπολίτευση ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου, δηλαδή τη διαγραφή των οφειλών του, βέβαια στο προχθεσινό συμβούλιο φρόντισαν να λείπουν ή να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τον επιχειρηματία…

Αν δεν τα ξέρετε όλα αυτά και τοποθετήστε όπως τοποθετήστε τότε είστε κοινοί συκοφάντες κι εγώ πάντα, ως άνθρωπος που υπηρετώ το νόμο, επιλέγω τη μία και μοναδική οδό..ότι πει η δικαιοσύνη, κυρίες και κύριοι, για όλες και όλους!

Υ.Γ.1 Συνέχισε να κάνεις καφέδες, δεν είναι κακό, έκαστος εφ’ ω ετάχθη…σταμάτα να κορο’ι’δεύεις και να εξαπατάς τον κόσμο…θα σε καταλάβουν κι αυτοί..
Υ.Γ.2 Έμεινε ένας μήνας μέχρι τις εκλογές..δεν πιστεύω το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου να εξαφανιστείτε ξανά και να εμφανιστείτε και πάλι μετά από πέντε χρόνια..
Υ.Γ.3 Αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη για όλες και όλους! Τελικά και από το fb κανείς και καμία δεν μπορεί να κρυφτεί!
Υ.Γ.4 Ευτυχώς ζούμε σε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε όλες και όλοι!!

Καλημέρα φίλοι μου!!
Ένας μήνας έμεινε!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*