Ιγνατιάδου: Εξαγγελία από τον Πρωθυπουργό της κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

ignatiadou dromos

Είμαστε παντού και συνεργαζόμαστε μ όλους, παρά τα προβλήματα που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι στις συνεργασίες μας.

Εξαγγελία σήμερα από τον Πρωθυπουργό της χώρας της κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, με σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και παραχώρηση της επίβλεψης και συντήρησης του δρόμου για 27 χρόνια στον ιδιώτη που θα συμπράξει με το δημόσιο.

Αμέτρητες φορές επισημάναμε σ όλους τους αρμοδίους την αναγκαιότητα κατασκευής ενός ασφαλούς και σύγχρονου δρόμου, που θα βάλλει τέλος στην απομόνωση της Πέλλας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή.

Είχα την ευκαιρία παράλληλα να συναντηθώ με τον υπουργό Υποδομών και μεταφορών, στον οποίο έθεσα το θέμα της εκτέλεσης του έργου συντήρησης του σιδηροδρομικού σταθμού Σκύδρας, για το οποίο διασφαλίσαμε μελέτες από τη ΓΑΙΟΣΕ το 2018, όπως και για την κατασκευή της γέφυρας Αρσενίου.

Παράλληλα συναντήθηκα με παλιούς και καλούς φίλους μου όπως τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών και συμφοιτητή μου στη Νομιμή Θράκης, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και φυσικά τον αντιπρόεδρο ΚΕΔΕ και φίλο δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου στον οποίο και πάλι ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ενεργή παρουσία μας και τη συνεργασία μας μ όλους τους φορείς, επ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

Εμείς αγαπάμε τον τόπο μας και τον έχουμε ψηλά, θιγόμαστε όταν τον υποτιμούν.

Κάποιοι στην αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας, δεν στεναχωρέθηκαν που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ακύρωσε την επίσκεψή του στην Σκύδρα, ενώ ήρθε σε επιχείρηση πλησίον του δημαρχείου, μάλιστα η κα Γάτσου, μας είπε στο δημοτικό συμβούλιο: “και τι έγινε, ούτε στην Αριδαία πήγε” Μα η Αριδαία δεν ήταν εξ αρχής στο πρόγραμμα του υπουργού, ούτε επισκέφτηκε επιχείρηση της περιοχής..

Ακόμη βέβαια περιμένω να απαντήσει η αντιπολίτευση της Σκύδρας, στην ερώτησή μου: “έπρεπε ή όχι να ρθει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον κατεξοχήν αγροτικό δήμο της Πέλλας, στην Σκύδρα που έχει τις δυναμικότερες και περισσότερες καλλιέργειες, που έχει τις μεγαλύτερες και περισσότερες μεταποιητικές επιχειρήσεις, που έχει το Τελωνείο, την Χημική Υπηρεσία Ημαθίας-Πέλλας, το γραφεία ΔΑΟΚ Πέλλας”;

Υ.Γ. Τιμή και Δόξα σ όλες τις καλοσυνάτες και σ όλους τους καλοσυνάτους που από την πολλή καλοσύνη ήθελαν να ακυρώσουν το μεγαλύτερο έργο που πήρε ποτέ η Σκύδρα, που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν άλλοθι στον θύτη και να τον παρουσιάσουν ως θύμα, με ανεπίτρεπτες τακτικές.

Τόση καλοσύνη που ζητούν εξηγήσεις ακόμη και απ όσους μας κάνουν λά’ι’κ, μαλώνοντάς τους…Θεέ μου με τι ασχολούμαστε…Τιμή και Δόξα σ αυτούς που δεν έχουν πολιτικό λόγο και επιχειρήματα και προσπαθούν να παρουσιαστούν ως κατατρεγμένοι και αδικημένοι…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*