Ιγνατιάδου: Έργα και παρεμβάσεις στο Λιποχώρι

lipohori

Κάποια από τα έργα και τις παρεμβάσεις μας.

1) Καινούργια και σύγχρονη υδατοδεξαμενή που διασφαλίζει την ποιότητα και ποσότητα του πόσιμου νερού, σε συνδυασμό βεβαίως με την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης που ήταν από αμίαντο και το οποίο αντικαταστήσαμε ήδη από την προηγούμενη θητεία μας. Επίσης η διεκδίκηση και κατασκευή της υδατοδεξαμενής ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη θητεία μας.

2) Ασφαλτόστρωση εντός του χωριού, έπεται συνέχεια, με την επισήμανση ότι η κεντρική οδός ΠΕΟ Έδεσσας- Θεσσαλονίκης, ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι στην αρμοδιότητα του Δήμου.

3) Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Λιποχωρίου: ότι μας ζητήθηκε από τους διδασκόντες και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε, μεταξύ των οποίων ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά, κατασκευή καινούργιων τουαλετών στο νηπιαγωγείο, κατασκευή διαδρόμου, προμήθειες, εξοπλισμός, πρόσληψη με δίμηνη σύμβαση εργαζόμενης στην καθαριότητα για τις σχολικές μονάδες του χωριού, εξ ιδίων πόρων, διότι το Υπουργείο μας ” έκοψε” μία θέση εργαζόμενης. Η προσληφθείσα συνεπικουρεί στην καθαριότητα έτερη εργαζόμενη προσληφθείσα ως μερικής απασχόλησης, σύμφωνα με το νόμο του ΥΠΕΣ.

4) Κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς, με προδιαγραφές ασφαλείας και όσα ο νόμος ορίζει.

5) Διαμορφώσεις αγροτικής οδοπο’ί’ας, σ όσα σημεία μας υποδείχθηκε, επιπλέον εκπονείται μελέτη για κατάθεση στο ” Αντώνης Τρίτσης” ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών.

6) Τακτικοί καθαρισμοί δημοτικών κοινόχρηστων εκτάσεων και φυσικά ότι απαιτεί η καθημερινότητα.

7) Διάβαση για την ασφαλή διέλευση μαθητών και πεζών.

8) Τοποθέτηση τοπικών πινακίδων και μάλιστα 6 στον αριθμό, στα σημεία εισόδου του χωριού, με την επισήμανση την οποία και πάλι επαναλαμβάνω ότι η ΠΕΟ Έδεσσας- Θεσσαλονίκης ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι του Δήμου, παρά ταύτα και ικανοποιώντας αίτημα συνδημοτών μας τις προμηθευτήκαμε και τις αγοράσαμε εμείς, δηλαδή ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. Dimitra Fotiadou,τώρα θα το βρεις το χωριό σου, σε περιμένουμε μην αργείς!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που καθημερινά προχωράμε μαζί!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*