Ιδιωτικός Ντετέκτιβ μοιράζεται μαζί μας τα 4 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύζυγος σου σε απατάει

διωτικός Ερευνητής αποκαλύπτει 4 ολοφάνερα σημάδια ότι ο σύζυγος σου σε απατάει

Ο David King, ο διευθύνων σύμβουλος του Lipstick Investigations, μίλησε για τα πιο δημοφιλή σημάδια εξαπάτησης των συζύγων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γυναίκες που έρχονται σε ιδιωτικούς ερευνητές, έχουν δίκιο στο 80% όλων των περιπτώσεων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να εντοπίσουν λεπτομέρειες που δεν ενδιαφέρουν τους συζύγους τους.

Εμείς θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις πληροφορίες.

Υπάρχουν 4 ενδείξεις ότι ο σύζυγός σας απατά και είναι οι εξής:

Σημάδι # 1

Το πρώτο και σημαντικότερο σημάδι είναι όταν ο σύζυγός σας ή ο φίλος σας αρχίσει να νοιάζεται για εσάς πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθιζε. Ίσως αγοράσει μια νέα κολόνια, ή κάνει ένα νέο κούρεμα, ή ακολουθεί ένα νέο στυλ ντυσίματος. Εάν αισθάνεστε ότι δεν θέλει να περνάει πολύ χρόνο μαζί σας, τότε είναι πολύ πιθανό ότι ο σύζυγός σας σας απατά.

Σημάδι # 2

Αν ένας άνδρας κωδικό πρόσβασης στο smartphone του, στο tablet του ή στον υπολογιστή του χωρίς κανέναν σοβαρό και προφανή λόγο, μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Εάν ψάχνατε πάντα τους φακέλους του και παρακολουθούσατε όλες τις κλήσεις του πίσω του, τότε πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα περίεργο με τον κωδικό πρόσβασης. Χρειάζεται μόνο κάποια ιδιωτικότητα .

Ωστόσο, εάν η σχέση σας ήταν γεμάτη εμπιστοσύνη και έπειτα έβαλε κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές του, πιθανότατα κάτι έχει να κρύψει.

Σημάδι # 3

Η επόμενη αναμενόμενη συμπεριφορά κάποιου που απατά είναι ο θυμός και η επιθετικότητα. Κάθε φορά που κουδουνίζει το τηλέφωνό του, σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Κάθε ερώτηση που κάνετε, ακόμα και η πιο απλή, μπορεί να οδηγήσει σε ένα τσακωμό. Φαίνεται σαν να ψάχνει έναν λόγο για να μαλώσετε. Κι αφού συζητήσετε για αυτό, φεύγει από το σπίτι για να “πάρει λίγο φρέσκο ​​αέρα.”

Στην πραγματικότητα, σε μια τέτοια κατάσταση, ένας άνθρωπος προσπαθεί να σταματήσει να αισθάνεται ένοχος. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές του κατηγορώντας σας.

Σημάδι # 4

Το τελευταίο σημάδι ότι ο άνθρωπος σας είναι άπιστος είναι η επιθυμία του να βγαίνει χωρίς εσάς. Εάν ο σύζυγός συνήθιζε να πηγαίνει μαζί σας στο σινεμά και σε εστιατόρια ή σας πρότεινε κάποια συνάντηση με τους φίλους του ή να βγείτε κάπου εκτός της πόλης, αλλά τώρα αναζητά έναν λόγο να πάει κάπου χωρίς εσάς, είναι ένα ανησυχητικό μήνυμα.

Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις όπου ο σύζυγός σας ήθελε να είναι στο σπίτι και τώρα έχει τακτικές συναντήσεις με κάποιον. Είναι πολύ πιθανό ο σύζυγός σας να έχει βρει κάποια άλλη κι εσείς δεν το γνωρίζετε ακόμα.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε:

Αυτά τα σημάδια μεμονωμένα μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε μερικά από αυτά, δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Πιστεύετε ότι θα πρέπει να προσθέσουμε κάποιο άλλο σημάδι σε αυτή τη λίστα;

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*