Ηχηρό μήνυμα Κυριάκου στην Όλγα

kefalogianni mitsotakis

Τις τελευταίες μέρες στην πλειονότητα των κυβερνητικών ρεπορτάζ γραφόταν ότι ένα από τα πρόσωπα που θα έμπαιναν στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλοι το θεωρούσαν δεδομένο καθώς ο πρωθυπουργός είχε τονίσει πολλάκις ότι θα έκανε διορθωτικές κινήσεις για να τονώσει το γυναικείο στοιχείο της κυβέρνησης.

Η κ. Κεφαλογιάννη μετά το τσουνάμι των δημοσιεύσεων, αναγκάστηκε να διαρρεύσει ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση από το Μαξίμου και όσα γράφονται δεν ισχύουν. Και λίγες ώρες αργότερα δικαιώθηκε…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν την επέλεξε στο νέο σχήμα, στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο στην ίδια, όσο και στο εσωτερικό του κόμματος του.

Όποιος δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της παράταξης θα μένει εκτός και δεν θα επανέρχεται τόσο γρήγορα και εύκολα.

Όπως μαθαίνει το instanews.gr η κ. Κεφαλογιάννη δεν εξεπλάγη από την απόφαση του πρωθυπουργού και δεν πρόκειται να αντιδράσει.

Συνομιλητές της λένε ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η αναχαίτιση του ιού που ξαναφουντώνει, γι’ αυτό και όλα τα μέλη της παράταξης θα πρέπει να είναι ενωμένα σαν μια γροθιά! Μετά όλοι θα κριθούν για τις επιλογές τους…

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*