Ιατροί Πέλλας: Όχι στην αναστολή των χειρουργείων του Γ.Ν. Έδεσσας και τη διάλυση της Παθολογικής στο Γ.Ν. Γιαννιτσών

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τους φορείς της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΝΙΠ, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και της Ομάδας «Νοσοκομείο Έδεσσας-SOS» και συμμετείχαν στην μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Έδεσσας, ενάντια στην αναστολή των τακτικών χειρουργείων του νοσοκομείου Έδεσσας και τη διάλυση της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενάντια στα σχέδια για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών, απαιτώντας την ενίσχυση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής.
Η πλατιά ανταπόκριση και η μαζικότητα της συγκέντρωσης έθεσαν εκ των πραγμάτων το ζήτημα της κλιμάκωσης του αγώνα, του συντονισμού όλων των φορέων.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ώρα και ο τόπος όπου θα πραγματοποιηθεί πλατιά σύσκεψη ώστε να διευρυνθεί το συντονιστικό φορέων με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων σωματείων και συλλόγων. Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε συντονισμό με σωματεία και φορείς!
Πραγματοποιούμε Γενικές Συνελεύσεις, αύριο 10 Οκτώβρη στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και στις 17 Οκτώβρη στο νοσοκομείο Έδεσσας και προγραμματίζουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα!
Όλοι στο Πόδι!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*