Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε στον ΣΚΑΪ για Κασσελάκη, Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων, σχολίασε τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με «όσους υπονομεύσουν την ενότητα».

«Το αυτονόητο δεν είναι αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης; Αν έλεγε ότι όποιος είναι αντίθετος με την ενότητα του κόμματος θα τον επιβραβεύουμε με μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αυτό θα αποτελούσε είδηση», δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

«Προσωπικά εγώ δε θα πω ποτέ ότι είναι ξένο σώμα του κόμματος όσοι είναι αντίθετοι με την ενότητα, ο κ. Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους απευθύνει πρόταση για την ανάληψη τομέων ευθύνης και εξέλαβε συγκεκριμένες αρνήσεις, λιγότερες από δέκα, οφείλω να ομολογήσω», τόνισε η Θεοδώρα Τζάκρη στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ.
Θεοδώρα Τζάκρη: Ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Παράλληλα, στην αποκάλυψη πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια των επαφών του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προχώρησε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Μάλιστα, πλέκοντας το εγκώμιο του νέου προέδρου παρομοίασε την υπομονή του με αυτή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους, καθώς όπως είπε, «καθυβρίζεται καθημερινά περισσότερο από μέσα παρά από έξω».

Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολιάζοντας τον εσωκομματικό «εμφύλιο» που ξέσπασε με αφορμή τους «σκιώδεις υπουργούς» και την άρνησή τους να αναλάβουν, προκαλώντας την επιθετική ανάρτηση του προέδρου και την αντεπίθση της μειοψηφίας, χωρίζοντας στα δύο τον ΣΥΡΙΖΑ, στην ερώτηση με ποιους επικοινώνησε ο κ.Κασσελάκης, ήταν σαφής λέγοντας «με όλους». Σε διευκρινιστική ερώτηση αν σε αυτούς περιλαμβανόταν και ο κ.Τσακαλώτος, επανέλαβε «σε όλους».

«Η Αχτσιόγλου είπε ότι είχε ξεμείνει από ενέργεια. Οι άλλοι δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλα όλοι μας κριόμαστε και αξιολογούμαστε. Δεν υπάρχει αυθεντία» συμπλήρωσε η γραμματέας της κοινοβολευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείσα να σχολιάσει την πληροφορία πως μαζεύονται υπογραφές κατά του κ.Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα τους βγάλει από τα ψηφοδέλτια. Περιέγραψε μια γενική αρχή. Η αξιολόγηση γίνεται από το σύνολο την κοινωνία, τα μέλη, τα όργανα».

Ερωτηθείσα, στο πλαίσιο αυτό, για το ενδεχόμενο διαγραφών, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε: «Δεν ξέρω να σας το πω, δεν είναι στις προθέσεις του. Έστειλε ξεκαθαρο μήνυμα “ως εδώ”. Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μια προσωπική αναστάτωση και λίγο παρακάτω θα τα βρούμε διατηρώντας ο καθένας τις απόψεις τους».

Κατά την κυρία Τζάκρη, δεν υπάρχει οργανωμένη υπονόμευση αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης με το χθεσινό μήνυμά του «έστειλε μια γενική αρχή αυτονόητη και προφανή».

Η Θεοδώρα Τζάκρη τοποθετήθηκε και με αφορμή την πρόταση Σπίρτζη για ενιαίο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2024 λέγοντας ότι «στην ψυχή των ανθρώπων της Δημοκρατικής Παράταξης υπάρχει το ζητούμενο για γεφύρωση των άκρων που οξύνθηκαν επί Μνημονίων. Είναι δύσκολο, όμως, γιατί υπάρχουν υστεροβουλίες άμφο, έχουμε όμως μπροστά μας 4 χρόνια».

Δεν απέφυγε, μάλιστα, να απαντήσει στην Πέτη Πέρκα για όσα είπε για την ίδια λέγοντας ότι «η κυρία Πέρκα αγνοεί την απόφαση του συνεδρίου του 2022 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει από Αριστερά μέχρι το δημοκρατικό κέντρο».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*