Η Τζάκρη ανέλαβε τα οργανωτικά καθήκοντα για Κασσελάκη – Συγκέντρωσε τις υπογραφές του

Μέρα ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, καλημέρα ήλιε, καλημέρα! Ο ήλιος (και του ΠΑΣΟΚ) πάει παντού βλέπετε… ειδικά εάν η νέα ηγεσία οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο, ή ακόμα περισσότερο αν τον κάνει… Δημοκρατικό Κόμμα, α λα Αμερικής!

Στον απόηχο των μέχρι τώρα διεργασιών να σας ενημερώσω ότι το δύσκολο, επίπονο, επίμονο και ενίοτε επώδυνο εγχείρημα της συγκέντρωσης υπογραφών για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, είχε αναλάβει η Θεοδώρα Τζάκρη (το ΠΑΣΟΚ, που λέγαμε…).

Θα μου πείτε γιατί η Θεοδώρα από την Πέλλα και όχι ο Παύλος (ο Πολάκης) από τα Χανιά, που τον σύστησε κιόλας στον Αλέξη Τσίπρα.

Διότι, πρώτον έχει εκτιμηθεί ότι ο Παύλος καλό είναι να κρατάει (και να κρατιέται σε) μία απόσταση από τον Κασσελάκη. Να μην «χρεώνεται» δηλαδή ο 35χρονος υποψήφιος για την ηγεσία στον Πολάκη, δεν αρέσει αυτό σε πολύ κόσμο.

Δεύτερον διότι η Τζάκρη είναι εξ απορρήτων του Κασσελάκη. Τον είχε γνωρίσει περίπου προ τριετίας όταν ήταν αρμόδια του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα απόδημου ελληνισμού. «Έδεσαν» σαν ομάδα, που λένε και μόλις ο Στέφανος έκανε το βήμα, η Θεοδώρα ανέλαβε τα οργανωτικά καθήκοντα, που θέλουν όμως και πολιτικό χειρισμό.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*