Η Θεοδώρα Τζάκρη σήκωσε το γάντι απέναντι στην εσωκομματική αντιπολίτευση ανοίγοντας νέο μέτωπο

Η χθεσινή μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε από το «λάθος» του Ευάγγελου  Αποστολάκη σε ό,τι αφορά τους αντάρτες της ΝΔ και την στάση που θα κρατήσει απέναντι τους ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα η Θεοδώρα Τζάκρη σήκωσε το γάντι απέναντι στην εσωκομματική αντιπολίτευση ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο «Στήνουν εφετείο στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για να διασώσουμε την καθαρότητα της αριστερής ψυχής, αυτό για μένα βαίνει μειοψηφικό»

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Όταν επιλέγει αυτή την εσωκομματική αντιπολίτευση, αντί να οικοδομήσει έναν ισχυρό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ, να πει να στήσουμε εφετείο στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για να διασώσουμε την καθαρότητα της αριστερής ψυχής, αυτό για μένα βαίνει μειοψηφικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας μάλιστα τα 16 λευκά στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ σημείωσε ότι και στο Συνέδριο του 2022 υπήρχε ένα 25% περιχαρακωμένης εσωκομματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως στο επικείμενο συνέδριο αυτή (η αντιπολίτευση) θα χάσει με 80%.

Και αυτό διότι, όπως είπε, οι απλοί ανιδιοτελείς πολίτες, «θέλουν να χτίσουνν το καινούριο συλλογικό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η αντιπολίτευση είναι ακραία, μειοψηφική και αυτοαναφορική, πρόσθεσε.

Σημείωσε  μάλιστα πως ενώ αρχικά προεξοφλείτο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει μειοψηφική υποστήριξη στην ΚΟ «εμείς ξεκινήσαμε με 6 καταγεγραμμένους βουλευτές στο α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Στον δεύτερο γύρο, μαζί με τους “κρυπτοχριστιανούς” είχαμε κάτι λιγότερο από 20» – εξήγησε ότι με τον όρο αυτό εννοεί όσους δεν είχαν εκφράσει δημόσια στήριξη αλλά βοήθησαν στο πεδίο της μάχης. «Όταν πηγαίνεις και παίρνεις στην πρόσφατη διαδικασία της κοινοβουλευτικής ομάδας 30, και θα μπορούσαν να είναι και 34, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να περιχαρακωθούν ως εσωκομματική αντιπολίτευση» ανέφερε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*