Η συνάντηση Μητσοτάκη – Μαρινάκη

nd marinakis

Το Σάββατο το μεσημέρι άνθρωπος της στήλης εντόπισε τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να εισέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου, θα το πιστεύατε; Κι όμως, συνέβη.

Μάλιστα, χθες άρχισα να τηλεφωνώ σε διάφορες κυβερνητικές πηγές, ψάχνοντας να μάθω πώς πήγε η συνάντηση των Μητσοτάκη – Μαρινάκη. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, όλοι μα όλοι, εξ όσων είχαν εικόνα, μου περιέγραφαν ένα εξαιρετικό κλίμα, παρά το γεγονός ότι ερχόταν μετά τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος».

Μάλιστα, οι ίδιοι έπεσαν από τα σύννεφα λίγες ώρες μετά, γιατί προφανώς είχαν πέσει (και μάλιστα) πανηγυρικά έξω. Κι αυτό γιατί -όπως πληροφορούμαι- στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Μαρινάκης επί της ουσίας επανέλαβε τα όσα γράφουν οι εφημερίδες του για την υπόθεση των υποκλοπών και τις προεκτάσεις που έχει αυτή. Επί της ουσίας, ο γνωστός εκδότης αποφάσισε να κλιμακώσει το θέμα των υποκλοπών. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, όπως υποστήριξε και σε χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος Μαρινάκης: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να κινήσει γη και ουρανό για να διαλευκανθεί η υπόθεση των υποκλοπών».

Πηγή: powergame.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*