Η πρώτη ψηφιακή Ελληνίδα influencer – Δημιουργήθηκε με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης

Πραγματικότητα είναι το πρώτο μοντέλο Al στην Ελλάδα. Η Aiko Pappas, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα του πώς η ελληνική κουλτούρα και η ομορφιά του τοπίου μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργία ψηφιακών προσωπικοτήτων.

Ποια είναι η Aiko Pappas

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η δημιουργία της αποτελεί μια πρωτοποριακή προσπάθεια που ενώνει την ψηφιακή και την ανθρώπινη δημιουργία σε ένα συναρπαστικό μείγμα.

Η Aiko Pappas, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα του πώς η ελληνική κουλτούρα και η ομορφιά του τοπίου μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργία ψηφιακών προσωπικοτήτων. Η Κρήτη, με την παράδοσή της και τη μοναδική της ατμόσφαιρα, αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητάς της.

Η Aiko Pappas αγαπάει τη μόδα και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Με μια μοναδική συνδυαστική προσέγγιση του ψηφιακού της προφίλ, δημιουργεί μια προσωπικότητα που ενώνει την τεχνολογία και την κομψότητα.

Πέρα από τον χώρο της μόδας, η Aiko Pappas είναι αφοσιωμένη στο fitness. Με τακτικές ανανεώσεις για άσκηση,υγιεινή διατροφή και ευεξία, μοιράζεται το πνεύμα της υγιεινής ζωής με τους ακολούθους της.Με αφετηρία την Κρήτη, η Aiko Pappas ξεκινά ταξίδια μέσα από την τεχνολογία. Το ψηφιακό της πρόσωπο συνοδεύει τους θαυμαστές της σε μοναδικούς προορισμούς, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία των ταξιδιών».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*