Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. διακρίθηκε για 10η χρονιά στα βραβεία TrueLeadersby ICAP CRIF

Ξεχωρίζοντας μεταξύ των πρωταγωνιστών στην ελληνική αγορά, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.απέσπασε ακόμη μία σημαντική διάκριση στα TrueLeadersby ICAP CRIF, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 13η χρονιά, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.

Η ICAP CRIF μέσω του θεσμού Επιχειρηματικής Βράβευσης ”TrueLeader”, επιβραβεύει τις εταιρείες και τους Ομίλους που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, με γνώμονα αντικειμενικά κριτήρια, βασισμένα σε δημοσιευμένα στοιχεία.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.διακρίθηκε για 10η χρόνια στον θεσμό για τη δυναμική αναπτυξιακή της πορεία, κατά τη διάρκεια του 2022. Υπενθυμίζεται πως ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2022, έσπασε το «φράγµα» των 100 εκ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 14,92% ενώ κατά 14% αυξήθηκαν οι θέσεις εργασίας, µε τον µέσο όρο του προσωπικού να φτάνει τους 512 εργαζόµενους.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. βραβεύτηκε στα TrueLeadersby ICAP CRIFκαθώς:

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2022
  • Κατάφερε να αυξήσει το προσωπικό της από το 2021 στο 2022 κατακτώντας μια θέση μεταξύ των 500 εταιρειών με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού
  • Κατέλαβε μία εκ των κορυφαίων θέσεων του κλάδου με βάση τον κύκλο εργασιών της
  • Αξιολογήθηκε με υψηλό ICAP CRIF Credit Score

Η νέα σημαντική διάκριση για τηνΗπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.επισφραγίζει τη σταθερή παρουσία της μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου στην ελληνική αγορά. Μετρώντας πλέον περισσότερες από τρεις δεκαετίες στην αγορά, η εταιρεία έχει κατακτήσει την κορυφή στον κλάδο του φυσικού µμεταλλικού νερό έχοντας παράλληλα µία εντυπωσιακή πορεία στον χώρο των φυσικών µμεταλλικών αναψυκτικών. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τα επόμενα 30 χρόνια της, συνεχίζει σταθερά να αναπτύσσεται και διαρκώς να εξελίσσεται.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 96.200m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Colaστέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος ColaZeroSugar, τη μόνη ColaZeroSugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος PinkGrapefruitSoda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*