Η δικογραφία για Πολάκη που ξέχασε ο Κικίλιας

Σύμφωνα με το powergame.gr ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε τον Κικίλια από το υπουργείο Υγείας δεν ήταν οι επιδόσεις του αλλά και μια δικογραφία που αφορούσε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό επί ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει:

Έψαξα να μάθω τους λόγους που ο Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει για… τουρισμό τον Κικίλια. Ψάχνοντας λοιπόν ανακάλυψα κάτι που έχω την αίσθηση ότι κάπως επηρέασε τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Μια δικογραφία που αφορούσε τον Πολάκη, την οποία κρατούσε επί οκτώ μήνες στα συρτάρια του, ο πρώην υπουργός Υγείας . Και δεν αναφέρομαι σε αυτή που έφτασε στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία σε κάτι τιμολόγια που είναι να πληρωθεί μια εταιρεία σεκιούριτι υπάρχει η σημείωση: «να πληρωθεί με εντολή υφυπουργού».

-Ένα δεύτερο θέμα που «χρεώνεται» στον Κικίλια είναι η ολιγωρία που επέδειξε στην παραμονή του επικεφαλής της ΥΠΕΔΥΦΚΑ Γιώργου Σπυρίδη, προσώπου που συνδέεται στενά με τον Πολακη. Ο συγκεκριμένος έχει αναλάβει Επιθεωρητής Ελέγχου Δαπανών Υγείας. Μιλάμε για ένα ακραίο τύπο, που προφανώς και φοβήθηκε (λόγω της σχέσης με τον αψύ Σφακιανό) να καρατομήσει ο Κικίλιας. Όλα αυτά και κάτι ακόμη ψιλά φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποπομπή του Ψηλού από το Υγείας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βουλή η δικογραφία που αφορά τον Πολάκη και τα όσα έκανε στο πρώην ΚΕΛΠΝΟ. Εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε τα αδικήματα έχουν παραγράφει, όχι από τη δικαιοσύνη, αλλά από τη σύνοδο της Βουλής. Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δοθεί στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης υπόθεσης. Υποθέτω πως σ αυτό δεν διαφωνεί ούτε ο Πολάκης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*