Γυναικοκτονία στην Κω: Τα δύο βασανιστικά ερωτήματα που προσπαθεί να διαλευκάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα από το ιατροδικαστικό πόρισμα όπου αναφέρεται ως αιτία θανάτου η ασφυξία χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί το μέσο με το οποίο προκλήθηκε.

Αν δηλαδή ο δράστης στραγγάλισε με τα χέρια του την άτυχη κοπέλα ή χρησιμοποίησε κάποιο άλλο όργανο, όπως π.χ. κάποιο σχοινί.

Επίσης δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί αν η 27χρονη είχε βιαστεί ενώ ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέχρι αργά το πρωί της επόμενη ημέρας χωρίς να είναι δυνατός ο πιο ακριβής προσδιορισμός.

Πλέον περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις εργαστηριακές εξετάσεις και τα δείγματα που ελήφθησαν από νύχια και άλλα σημεία της σορού

Επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου εξετάζονται τα ευρήματα στη σορό της 27χρονης, όπως η σακούλα που ήταν μέσα και το σεντόνι που ήταν τυλιγμένη.

Τα δύο βασανιστικά ερωτήματα

Την ώρα πάντως που οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας συνεχίζονται, υπάρχουν ορισμένα βασανιστικά ερωτήματα για την υπόθεση.

Καταρχήν, το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της κοπέλας καθώς ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Πηγή in.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*