Γκλαβάκης: Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων συζητήσαμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας

Στις 5 και 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Στην συνέλευση οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να συζητήσουμε εκτενώς τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρα.
Το παρών με τη συμμετοχή τους έδωσαν οι κκ. Μαργαρίτης Σχοινάς Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ιωάννης Τσακίρης Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Απόστολος Βεσυρόπουλος Υφυπουργός Οικονομικών, Σταύρος Καλαφάτης Υφυπουργός Εσωτερικών (ΜΑ-θΡΑ), Γεώργιος Καραγιάννης Υφυπουργός Υποδομών, Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι κομμάτων του κοινοβουλίου, Γιώργος Καρανίκας Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΣΕ), Νεκτάριος Ελμαλόγλου Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας και οι τοπικές αρχές του Νομού Πέλλας.
Την συνέλευση χαιρέτησε μέσω τηλεδιάσκεψης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης.
Οι συμμετέχοντες στη συνέλευση, στο παράλληλο πρόγραμμα, επισκέφθηκαν σημαντικά σημεία του νομού μας, όπως το μουσείο της Πέλλας, το ιστορικό και λαογραφικό μουσείο Γιαννιτσών, τα λουτρά Πόζαρ, το υπαίθριο μουσείο νερού και τους καταρράκτες της Έδεσσας.
Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τσώτσο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς στο προσωπικό του επιμελητηρίου και στα μέλη του Δ.Σ. για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*