Γιατί ο Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Τσιόδρα

epomena-bimata-mitsotakis-tsiodras

Σύσκεψη για την πορεία της πανδημίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας στις συστάσεις για συστηματική χρήση μάσκας και για τον σταθερά αυξανόμενο αριθμό των τεστ που διενεργούνται ανά ημέρα για τον κοροναϊό, δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στον Σωτήρη Τσιόδρα για την χθεσινή ενημέρωση.

Καλημέρα σας, καλημέρα Σωτήρη, εξαιρετική η ενημέρωση χθες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί «χθες φτάσαμε στον αριθμό των 17.000 τεστ τα οποία έγιναν στην επικράτεια».

«Είναι μικρή η θυσία την οποία ζητάμε από όλους προκειμένου να αποτρέψουμε τα χειρότερα», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως θεωρεί πολύ θετική εξέλιξη το γεγονός ότι τα κρούσματα που εντοπίζονται αποτελούν σταθερά ένα πολύ μικρό μέρος των εξεταζόμενων.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας παρουσίασε τα δεδομένα για την εξέλιξη της νόσου, ενώ τονίστηκε πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων ιδίως στα γηροκομεία.

Τα στοιχεία, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δείχνουν επίσης ότι αυτή τη στιγμή έχει καλυφθεί το 20% των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ πανελλαδικά.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*