Γιάννου: Η μαιευτική και γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας….γεννά προβλήματα

giannou

Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου, ενημερώθηκα για τους κινδύνους που “εγκυμονούν”, σε ότι αφορά την μελλοντική λειτουργία της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Εδεσσας.

Η συγκεκριμένη πληροφόρηση, αναφέρει ότι η μαιευτικη κλινική θα φτάσει στα όρια της υπολειτουργίας,αν δεν ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.
Αυτή την στιγμή, βασίζεται σε δύο επικουρικούς γιατρούς, που όταν λήξει η σύμβαση τους, δεν θα μπορούν πλέον να εργάζονται. Παράλληλα σε αυτή την λειτουργία συνδράμει ( ως πότε;) μια αγροτική γιατρός.

Τέλος, από το Σεπτέμβριο, η Κλινική δεν θα διαθέτει Διευθυντή, αφού η υπάρχουσα συνταξιοδοτείται!
Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια στην υπολειτουργία της( εφημερίες μόνο για μισό μήνα), με το κίνδυνο ακόμα και του κλεισίματος της!!

Είναι περίεργα όλα αυτά τα απαράδεκτα που συμβαίνουν, σε ένα ενεργά δυναμικό τμήμα του Νοσοκομείου μας.

Είναι μία κατάσταση που έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι η διοίκηση αντί να το αντιμετωπίσει άμεσα και προληπτικά, το άφησε στη τύχη του, για να… “θεραπευτεί” στη συνέχεια χωρίς κανείς να κουνήσει καν το δάκτυλο του!!

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτή η… τακτική θυμίζει μεθόδευση για την δημιουργία προβλημάτων και όχι φυσικά δραστικές ενέργειες για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του.

Δεν θέλω καν να διανοηθω κάποια σκοπιμότητα, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τις κάλπες, πράγμα που σημαίνει μεταφορά προβλημάτων στην επόμενη κυβέρνηση!!

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο, για αυτό και καλώ τους υπεύθυνους να δώσουν λύσεις” εδώ και τώρα” μακριά από πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες και πάντα κοντά στους πολίτες που χρειάζονται την συγκεκριμένη Κλινική, που επιθυμούμε να γεννά ζωή και όχι προβλήματα!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*