Γιάννου: Διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του τόπου μας.

giannou nosokomeio

Μετά από την συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και ανταποκρίθηκε άμεσα, ενημέρωσα για το περιεχόμενο της συζήτησης τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, τους συναδέλφους Δημάρχους Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, Σκύδρας κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππο Γκιούρο, τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Γιάννη Τσεπκεντζή, κ. Αντώνη Ρυσάφη και κ. Χαράλαμπο Τσιτσάγκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ανεστάκη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Στέλιο Καλούδη.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατατέθηκαν προτάσεις, καθώς κοινός στόχος όλων μας είναι να μην κλείσει καμία κλινική σε κανένα από τα Νοσοκομεία μας και για την επίτευξη αυτού του στόχου θα κάνουμε ότι είναι δυνατό.

Εξαιρετικής σημασίας θεωρώ το γεγονός ότι στο τιμόνι της 3ης ΥΠΕ είναι ο κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, που γνωρίζει τα προβλήματα και προσπαθεί με κάθε τρόπο για την επίλυσή τους.

Μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων μας και ανεξάρτητα από το στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κάθε φορέα πιστεύω ότι θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του τόπου μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*