Γιάννου: Αντίδραση για τη μεταφορά μεταναστών στην Παναγίτσα

giannou

Αντίδραση του Δημάρχου Έδεσσας για τη μεταφορά μεταναστών στην Παναγίτσα, δείτε αναλυτικά το έγραψε:

Την ώρα που εμείς παλεύουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και λειτουργούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, κάποιοι αποφάσισαν να φέρουν μετανάστες σε ξενοδοχείο στην Παναγίτσα.
Χωρίς να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία!
Χωρίς να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς!
Χωρίς να ενημερωθεί κανένας!

Ως Δήμαρχος Έδεσσας έχω τη στοιχειώδη απαίτηση να πληροφορούμαι από τους αρμόδιους όταν πρόκειται να γίνει μεταφορά μεταναστών στην περιοχή μας και όχι από τρίτους και ανεπίσημα. Θυμίζω ότι παλιότερα, μετά από σωστή ενημέρωση και συνεννόηση, βάλαμε πλάτη και στηρίξαμε αντίστοιχες κυβερνητικές επιλογές, αλλά τώρα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε δράσεις που γίνονται για μας χωρίς εμάς.
Την ώρα που όλοι είμαστε επιφυλακτικοί για την πορεία διάδοσης του κορωνοϊού τώρα που αίρονται τα μέτρα, αποφασίζεται η μεταφορά μεταναστών σε κεντρικό σημείο της Παναγίτσας.
Σπεύδω να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμία δόση ρατσισμού σε αυτά που λέω. Άλλωστε η Παναγίτσα ξέρει από προσφυγιά. Όμως έχω εκφράσει την άποψη και επιμένω σε αυτήν ότι ο Δήμος Έδεσσας είναι κορεσμένος από πρόσφυγες και μετανάστες.
Κανείς δεν ασχολείται με τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών μας που χρειάζονται εξειδικευμένα εργατικά χέρια, αλλά κάποιοι «υπεύθυνοι» δείχνουν ιδιαίτερη σπουδή στη μεταφορά μεταναστών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*