Γιαννακόπουλου σε… Καρισπίδη: «Την πρώτη φορά που τον συνάντησα ήθελε να στήσουμε αγώνα, σαχλαμάρα πρόσεξε τα λόγια σου» (video)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Political», μιλώντας για πολλά πράγματα και κυρίως για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Άρη το πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως η κυβέρνηση παραχώρησε το ΟΑΚΑ στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ενώ συνέκρινε το ντου και την επίθεση στην Φράπαρ με την φραστική επίθεση στην Τσαρούχα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Θόδωρου Καρυπίδη και όπως φαίνεται η γνωριμία τους τα προηγούμενα χρόνια δεν… πήγε και πολύ καλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα».

Αυτό είπε ο Καρυπίδης για Γιαννακόπουλο:

Τι ισχύει αναφορικά με το ενδεχόμενο νέου γηπέδου του Άρη;

Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια. Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*