Εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, κλειστή η Ποσειδώνος για 2 ώρες

Επίσης θα γίνει εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών, στην οδό Ευρυάλης. Για τους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού ζητήθηκε από χθες το βράδυ (25/10) να απομακρύνουν τα οχήματα τους, ενώ έχει ζητηθεί στους κατοίκους από την Αστυνομία σήμερα μέχρι και τις 9:00 η ώρα που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης της συγκεκριμένης βόμβας να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους.

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό θα ισχύσει επίσης απαγόρευση στάθμευσης από τις 9 απόψε, 25 του μηνός, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 26ης. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*