«Επιμένει η Λυών για Πέλκα, νέα βελτιωμένη πρόταση από τους Γάλλους»

pelkas fener

Η Λυών φαίνεται να επιμένει για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, του Έλληνα μέσου της Φενέρμπαχτσε, με τους Γάλλους να κάνουν νέα βελτιωμένη προσφορά στην τουρκική ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι πρόσφατες επαφές μεταξύ των ηγετών της Λυών και της Φενέρ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από τους Γάλλους, απέτυχαν, με τους Τούρκους να αποφασίζουν να μην πουλήσουν τον παίκτη για λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Φενέρ γνωρίζοντας ότι μέρος αυτού του ποσού θα δοθεί στον ΠΑΟΚ από όπου ο Έλληνας μέσος αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 για 2 εκατομμύρια ευρώ, έχουν αποφασίσει πως αν δεν υπάρξει πρόταση που να ανταποκρίνεται στο ποσό που οι ίδιοι αξιώνουν για τον παίκτη, τότε δεν θα πουληθεί. 

 Μετά από αυτήν την αρχική άρνηση, η Λυών επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Takvim. Ο  μέσος της Φενερμπαχτσέ, διεθνής με την Ελλάδα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μπολόνια και η Ρούμπιν Καζάν που έχουν μπει στη «μάχη» για την απόκτηση του. 

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό ότι μετά από μια πρώτη πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ, που αρνήθηκε η Φενέρ, οι Γάλλοι προσέφεραν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στη δεύτερη απόπειρα τους για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα. 

Προς το παρόν, η θέση του τουρκικού συλλόγου είναι σταθερή. «Ο Πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Πέλκα, αλλά ότι δεν θα πουλήσει τον παίκτη του έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό ποσό» τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*