Σε κατάμεστη αίθουσα η επετειακή εκδήλωση για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας η ΣΤΡΆΝΤΖΑ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, την Κυριακή 24 Μαρτίου η επετειακή εκδήλωση για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας η ΣΤΡΆΝΤΖΑ.
Εκπρόσωπος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Σταμενίτης, οι Βουλευτές κ. Βασιλειάδης, κ. Καρασμάνης και κα. Τζάκρη, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Τζαμτζής ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Φουντουκίδης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου, παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των ποικίλων δράσεων του συλλόγου στα δέκα χρόνια λειτουργίας του.
Η εκδήλωση ξεκίνησε τιμώντας τον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου κ. Αθανάσιο Γιαντσή.
Η πρόεδρος κα. Καραφωτάκη αναφέρθηκε στην ομιλία της στους σκοπούς και τους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αείμνηστη Ευδοκία Σταυρακούκα αλλά και τους δύο “πυλώνες” του συλλόγου που δεν είναι μαζί μας. Τον Τάσο Σαββατοανό και τον Πέτρο Τούρο.
Η ομιλία της έκλεισε με αναφορά στον επόμενο μεγάλο στόχο, που είναι η αγιογράφηση του προστάτη μας Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο Ναό της πόλης μας.
Στην παρουσίαση ήταν η κα. Άννα Τοπτσή , στο τραγούδι η κα. Μαρία Ηρωίδου. Δάσκαλος των χορευτικών τμημάτων που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα και έκλεισαν την εκδήλωση με χορούς της πατρίδας μας της Στράντζας είναι ο κ. Χάρης Κυριαζής.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*