ΕΟΠΥΥ: Πως η διοικήτρια του οργανισμού στη διαδικασία επιλογής μέσω ΑΣΕΠ βρέθηκε από την 11η θέση στην 7η ώστε να συνεχίσει στη φάση της συνέντευξης!

eopyy

Συνεχίζεται το θρίλερ στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον ΕΟΠΥΥ. Ειδικότερα στην 7η θέση του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την ανάδειξη νέων προσώπων στη Διοίκηση όπως προβλέπει ο νόμος για το επιτελικό κράτος, βρίσκεται πλέον η νυν Διοικήτρια Θεανώ Καρποδίνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, ενώ η κ.Καρποδίνη μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν στην 8η θέση, γεγονός που την απέκλειε από τη συνέχιση της διαδικασίας, τελικώς βρέθηκε στην 7η θέση.

Να σημειωθεί ότι από το νόμο προβλέπεται ότι μόνο όσοι έχουν καταλάβει τις 7 πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με βάση το βιογραφικό και τα προσόντα τους, μπορούν να περάσουν από συνέντευξη αλλά και την περαιτέρω διαδικασία επιλογής.

Η άνοδος στη λίστα των ονομάτων της κ.Καρποδίνη οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες στην παραίτηση που υπέβαλε την τελευταία στιγμή μία εκ των υποψηφίων.

Να υπενθυμιστεί ότι στις πρώτες λίστες του διαγωνισμού για τον ΕΟΠΥΥ η Θεανώ Καρποδίνη είχε καταλάβει την 11η θέση, ενώ έπειτα από άλλες δύο παραιτήσεις βρέθηκε στην 8η θέση για να καταλήξει τελικώς στην 7η, οπότε και θα συνεχίσει στη διαδικασία επιλογής που περιλαμβάνει και προσωπική συνέντευξη.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*