Έφη Αχτσιόγλου: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Ευγνωμοσύνη και θαυμασμός για γιατρούς και νοσηλευτές»

«Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους» τονίζει η Εφη Αχτσιόγλου μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Η κυρία Αχτσιόγλου εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό της στους γιατρούς και νοσηλευτές του κρατικού νοσοκομείου στο οποίο επέλεξε να πάει, με σαφείς αιχμές για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στον τομέα της υγείας.

«Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.» τονίζει.

Ευγνωμοσύνη και θαυμασμός

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου», τονίζει σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook η βουλευτής της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, αποκαλύπτοντας μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της.

«Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.»

«Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας», καταλήγει η βουλευτής.

Πηγή in.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*