Έδεσσα και Θεσσαλονίκη αγκάλιασαν το «Her World, Her Rules»

her-world-her-rules

Έξι Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, τρία της Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας έγιναν φιλόξενη αγκαλιά για το μπάσκετ και δύο προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά και τα φέρνουν πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα: Το “Her World, Her Rules” της FIBA που αφορά κορίτσια και το «Τρίποντα στα Σχολεία» για αγόρια.

Συνολικά 68 παιδιά (37 αγόρια, 31 κορίτσια) πήραν μέρος στα δύο προγράμματα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δοξάκης Γιώργος,  Τούφας Νίκος, Μπιτζάνης Γιάννης και Μπελούλης Κωνσταντίνος.

Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντή του 4ου Δ.Σ. Έδεσσας Πιπεριά Κωνσταντίνου  και της Κ.Φ.Α. Βασιλειάδου Ιωάννας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανέ ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ). Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Διευθυντή και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία. Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*