Δρόσος Τσαβλής: Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο γνωστός και στα Γιαννιτσά, καθώς διατηρεί ιατρείο στην πόλη τα τελευταία χρόνια, πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
“Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Θεσσαλονίκης με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε μία περίοδο που η πόλη μας μαστίζεται από χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα. Προβλήματα που γιγαντώθηκαν την τελευταία τετραετία και έκαναν την καθημερινότητά μας σχεδόν τραγική. Υπηρετώ την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης πολλά χρόνια. Ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ, όπως κι εσείς, αντιμετωπίζοντας τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις.
Η εμπειρία και η γνώση που μου παρείχε η ενασχόλησή μου με τα κοινά, η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό κάθε γιατρού και η υπέροχη ομάδα από συνεργάτες, φίλους και ενεργούς πολίτες, που σχηματίστηκε με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, είναι η υπογραφή και η εγγύηση που καταθέτω απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μου.
Θέλουμε και μπορούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να αγωνιστούμε για τον τόπο μας, ώστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ να ζήσουμε καλύτερα.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας”.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*