Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

dolofonia alki

Ο 19χρονος Άλκης πέθανε από συνδυασμό κακώσεων -Ήξεραν τι έκαναν αυτοί που τον χτύπησαν, λέει στον ΣΚΑΪ η ιατροδικαστής

Για την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στον 19χρονο Άλκη μίλησε στον ΣΚΑΪ η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση.

Σχετικά με την αιτία θανάτου του 19χρονου, η κα Κοβάτση είπε ότι «το παιδί πέθανε από τον συνδυασμό των κακώσεων που του προκάλεσαν στα κάτω άκρα, μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν που επέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα. Μιλάμε για πολλά και διαφορετικά χτυπήματα». Όπως είπε, δεν υπήρχαν περιθώρια για τη διάσωσή του, καθώς κατέληξε πάρα πολύ σύντομα ενώ έκανε λόγο για στοχευμένα χτυπήματα από άτομα που ήξεραν πως θα πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς όπως εξήγησε «δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις έναν νέο άνδρα, με ύψος 1,90, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις».

Παράλληλα, από την εξέταση φάνηκαν πολλά αμυντικά τραύματα. «Το παιδί αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί. Προσπαθούσε να προστατεύσει ευάλωτα σημεία του σώματος, όπως το κεφάλι», σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*