Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας: Ξεκινά την λειτουργία του στις 1/8/2023

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ξεκινά την λειτουργία του στις 1/8/2023 με τα οργανωμένα προγράμματα εκμάθησης του κολυμβητηρίου για όλες τις ηλικίες όπως και της ελεύθερης κολύμβησης. Η Γραμματεία του Κολυμβητηρίου θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες λειτουργίας (Κωνσταντινουπόλεως 74, 58200 Έδεσσα).
Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα εγγράφηκαν και τακτοποιήθηκαν σε οργανωμένα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης πάνω από 650 άτομα με την συνεχή φροντίδα των στελεχών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας. Οι συνολικές προεγγραφές έχουν ξεπεράσει τα 750 άτομα και με την πλήρη λειτουργία το κολυμβητήριο θα δέχεται καθημερινά στο ωράριο του, όσους θέλουν να ακολουθήσουν και πρόγραμμα ελεύθερης κολύμβησης στην μεγάλη πισίνα. Την λειτουργία του κολυμβητηρίου έχει αναλάβει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων (Επαγγελματίες καθηγητές φυσικής αγωγής, ναυαγοσώστες, τεχνικοί μηχανικοί κλπ) με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και στην ασφάλεια.
Σε κάθε περίπτωση ζητάμε την κατανόηση αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κοινού στην διαμόρφωση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος όπου όλοι σέβονται όλους. Η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου χρειάζεται και την δική μας θετική διάθεση και ενέργεια. Ένα στολίδι της Έδεσσας για το οποίο είμαστε περήφανοι όλοι και όλες. Σας περιμένουμε μιας και το κολύμπι είναι ζωή, υγεία και ευεξία.
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες με τα σχετικά προγράμματα εκμάθησης και ελεύθερης κολύμβησης βρίσκονται στο www.edessacity.gr
Με εκτίμηση
Η Ομάδα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*