Δημοσίευση προκήρυξης για 3 θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Θέμα: «Δημοσίευση προκήρυξης για 3 θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Πέλλας – Ν.Μ. Γιαννιτσών ανακοινώνει ότι προχώρησε στη δημοσίευση προκήρυξης (ΑΔΑ:Ψ6ΟΛ4690Β6-63Λ) για πλήρωση τριών (3) θέσεων μονίμων Ιατρών στις εξής ειδικότητες:

ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ και ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη (ΜΕΘ) ή ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση –διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π).  

 

 

 

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

 

 

 

 

 

1

Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)

 

 

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

 

 

1

 

Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)

 

 

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄

 

 

1

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15.03.2024 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 02.04.2024 ώρα 15.00.

Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει την συστηματική προσπάθεια με στόχο την επαρκή στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό όπως και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τον πληθυσμό ευθύνης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*