Δήμος Πέλλας: Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κρύας Βρύσης για τον καλύτερο συντονισμό υγειονομικών αρχών

dimos pellas koronoios

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό υγειονομικών αρχών, δημοτικής αρχής και ελεγκτικών μηχανισμών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο δημαρχείο της Κρύας Βρύσης.
Στη σύσκεψη τέθηκε η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και συζητήθηκε η λήψη επιπλέον μέτρων όπου παραστεί ανάγκη ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού.
Τονίσθηκε απ’ όλους ανεξαιρέτως η ανάγκη τήρησης των μέτρων υγιεινής, η ορθή χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού .
Τέλος, αποφασίσθηκε τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του δήμου να μοιράσει ενημερωτικό φυλλάδιο με οδηγίες σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Δ/ντης Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Ευάγγελος Λόγγος, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Πέλλας κ. Ελένη Καραντώνη, ο Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης κ. Αργύριος Μαλιούφας, η Υπεύθυνη Κλιμακίου ΕΟΔΥ Π.Ε. Πέλλας κ. Αθηνά Χαραλαμπίδου , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Μπαλτζίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Ανδρέας Βλάχος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*