Δήμος Πέλλας: «Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι»

dimos pellas karnavali

Κρύα Βρύση, Κρύα Βρύση αυτή είναι η καρναβαλική σας λύση!!!
Παρουσία εβδομήντα και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ακόμη μια συνάντηση για το 29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 16:00. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων δείχνει ότι ο θεσμός αποκτά και πάλι μία δυναμική που θ΄αγγίξει τις παλιές καλές στιγμές του, μία φιλοδοξία άλλωστε που έχουν βάλει ως στόχο εξ’ αρχής οι άνθρωποί του.
Με το σύνθημα «Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι» η προσπάθεια για μία πετυχημένη διοργάνωση είναι υπόθεση συλλογική και γι΄αυτό ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα στον οποίο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει οριστεί σε εβδομαδιαία βάση η συνάντηση όλων των υπευθύνων για κάθε τομέα, όπως αυτός της κατασκευής των αρμάτων, προβολής του καρναβαλιού, δηλώσεων συμμετοχών κ.α..
Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα είναι οι guest stars του φετινού καρναβαλιού, που πραγματικά θα κάνουν αίσθηση στον χώρο των media.
Μπροστάρισσα και φέτος θα είναι η νεολαία της πόλης, ενώ φυσικά μεγάλοι υποστηρικτές και επικεφαλής της διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά είναι ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Π. η Κοινότητα Κρύας Βρύσης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Καρναβάλι μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μέσα από τα τηλέφωνα 2382350808 & 2382351217
Η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάζει και καρναβαλικά!
Μπορεί να λείψει κανείς από αυτό το μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*