Δήμος Πέλλας: Επτά σχολεία μία καμπάνια – Σας ακούμε «δυνατά» (video)

video dimos pellas

Επτά σχολεία μία καμπάνια – Σας ακούμε «δυνατά»

Συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα Erasmus + Έργο LOUD – Local Young Leaders for InclusionΜε leader του έργου το Efus«Η Οδύσσεια ενός τυφλού και άλλες ιστορίες» είναι μία σειρά από έξι βίντεο που το καθένα λέει μία διαφορετική ιστορία.

Ο Γιάννης είναι ένα τυφλό παιδί που “ταξιδεύει” στα Γιαννιτσά και μέχρι να φτάσει στην Ιθάκη του βλέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες γενικότερα… Κάθε δύο ημέρες θα ανεβαίνει και μία ιστορία σε δύο εκδοχές. Μία με Ελληνικούς υπότιτλους και μία με Αγγλικούς.

Αρχίζουμε με την 1η ιστορία που έχει τον τίτλο: «Καλημέρα Γιάννη» και σηματοδοτεί την έναρξη της Οδύσσειας του ήρωα μας, ο οποίος θα μας αγγίξει με τον τρόπο του για να μας παροτρύνει να ακούμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και της παρέας μας.

Την κινηματογράφηση και το μοντάζ ανέλαβε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοριάδης#LOUD#ErasmusPlus#inclusionEuropean Forum for Urban Security – EfusEurocircle – Europe DirectCentro Interculturale Mondinsieme

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*