Δημαδάμα: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ

dimadama

Συγκαταλέγεται στα νέα και ανερχόµενα στελέχη του Κινήµατος Αλλαγής, µε ξεκάθαρο και τεκµηριωµένο πολιτικό λόγο, έχοντας αναλάβει µια σειρά από δύσκολους ρόλους και αποστολές και φέρνοντάς τις εις πέρας µε επιτυχία. Ο λόγος για τη Ζέφη ∆ηµαδάµα, που, εκτός από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήµατος Αλλαγής, είναι αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόµµατος και παράλληλα διδάσκουσα στο τµήµα ∆ιεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήµιο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης και σε ερώτηση της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά η κα Δημαδάμα απάντησε:

Ναι, έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν µια κάκιστη εµπειρία. Θα µιλήσω έξω από τα δόντια, γιατί νοµίζω ότι πρέπει να λέµε τα πράγµατα µε το όνοµά τους και να µην τα στρογγυλεύουµε. Περίπου µία δεκαετία πριν, στα πρώτα βήµατά µου στην πολιτική, πρώην υπουργός του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, καθώς ανεβαίναµε µαζί να επισκεφθούµε το πολιτικό γραφείο συναδέλφου για µια κοµµατική συνάντηση, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγµή να εκφράσει επιθετικά την ερωτική του διάθεση, παρενοχλώντας µε στο ασανσέρ!

Αιφνιδιάστηκα πραγµατικά, αντέδρασα, τον έσπρωξα, βγήκα από το ασανσέρ και ανέβηκα τρέχοντας µε τα πόδια…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*