Διαδικτυακά η ψήφος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία

Οι πολίτες, μετά την καταστροφική στην Θεσσαλία, εμφανίζονται να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνουν στις 17 και 24 Σεπτεμβρίου. Καθώς η κατάσταση στην περιοχή είναι απελπιστική η Κουμουνδούρου αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ψηφίσει μέσω μίας πλατφόρμας που θα φτιαχτεί αποκλειστικά για τις εσωκομματικές εκλογές.

Διαδικτυακά θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην Θεσσαλία.

Και ενώ για την Θεσσαλία φαίνεται ότι έχει βρεθεί μία λύση, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται ο φόβος της μικρής συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Και αυτό γιατί οι πολίτες μετά την καταστροφική στην Θεσσαλία εμφανίζονται να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνουν στις 17 και 24 Σεπτεμβρίου.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι αυτές οι δύο ημερομηνίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αφού πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει την δική τους τροπή. Το ενδιαφέρον που υπήρξε, πάντως, με την εμφάνιση Κασσελάκη φαίνεται ότι έχει κοπάσει και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το ερωτηματικό είναι πόσοι τελικά πολίτες θα φτάσουν μέχρι τις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο.

Εν τω μεταξύ, χθες, και με αφορμή την απόφαση του πρωθυπουργού να πάει το άλλο Σαββατοκύριακο στην ΔΕΘ ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και το Μαξίμου. Όπως είναι γνωστό είθισται την ΔΕΘ να ανοίγει ο πρωθυπουργός, ενώ παραδοσιακά την κλείνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χωρίς καμία συνεννόηση λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ ο Σωκράτη Φάμελλος είχε στείλει αίτημα να παραστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην Διεθνή Έκθεση καθώς στις 17 είναι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ του πρότειναν να πάει αύριο.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «πρόκειται για μια πρωτοφανή στα χρονικά αντιδεοντολογική και προσβλητική για την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας αντιμετώπιση, η οποία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την χώρα δεν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια. Απαιτείται σοβαρότητα και συνέπεια από όλους και πάνω από όλα σεβασμός στους κανόνες του πολιτικού διαλόγου.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να παραστεί στη ΔΕΘ μέχρι την Πέμπτη επιτρέποντας και στην αντιπολίτευση να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο και παράλληλα τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους παραγωγικούς φορείς».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*