ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις

deya almwpias rythmisi

Το Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους καταναλωτές του Δήμου μας , σας ενημερώνει ότι από τη πρώτη στιγμή πραγματοποιήσαμε όλες τις ενέργειες ώστε να ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α. άμεσα στη νέα νομοθεσία για τις 100 δόσεις προκειμένου να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες για την αποπληρωμή των οφειλών με ευνοϊκούς όρους.

Η Δ.Ε.Υ.Α. εντάχθηκε σε ρυθμίσεις των οφειλών των 100 δόσεων σύμφωνα με την νομοθεσία 4611/2019. Βάσει αυτής της νομοθεσίας έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το ποσό οφειλής σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αφαίρεση τόκων.

Συγκεκριμένα με εφάπαξ καταβολή του ποσού οφειλής σας, επιτυγχάνεται η αφαίρεση όλων των τόκων. Διαφορετικά, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που έχετε έρθει σε συμφωνία αφαιρείται ένα ποσοστό των τόκων
▪ έως 24 δόσεις αφαιρείται το 80% της οφειλής
▪ έως 48 δόσεις αφαιρείται το 70% της οφειλής
▪ έως 72 δόσεις αφαιρείται το 60% της οφειλής
▪ έως 100 δόσεις αφαιρείται το 50% της οφειλής

Σας ενημερώνουμε, ότι οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων.

Κάθε δόση, πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.

Σας εφιστούμε την προσοχή καθώς μάλιστα με την μη καταβολή τριών συνεχόμενων δόσεων ή καθυστέρηση καταβολής της τελευταίας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, η ρύθμιση σας καταργείται, ενώ σε περίπτωση που καθυστερήσετε να καταβάλλετε μία ή δύο δόσεις το ρυθμιζόμενο ποσό οφειλής σας τοκίζεται.

Αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες, στα γραφεία της υπηρεσίας στο υπόγειο του Δημαρχείου καθημερινά από τις 7:30 μέχρι τις 15:00, ώστε να βοηθηθείτε εσείς και η υπηρεσία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*