«Χυδαία επίθεση Κυρανάκη κατά της Θ.Τζάκρη» – Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη κατά της Θεοδώρας Τζάκρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica TV.

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη», αναφέρει και καταλήγει: «Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση προκλήθηκε κατά τη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό όταν ο βουλευτής της ΝΔ διέκοψε την Θεοδώρα Τζάκρη αμφισβητώντας τα στοιχεία που επικαλέστηκε.

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» είπε ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει από τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ενώ από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησης της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε το video στο 27:40

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*