Μπίνος: Δυναμικό ξεκίνημα με δεκάδες στελέχη από την Ανατολική Αλμωπία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Η αρχή έγινε από την ανατολική Αλμωπία και συγκεκριμένα από την Ίδα, όπου συγκεντρώθηκαν στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη των προβλημάτων και στις προτάσεις που θα δώσουν λύσεις και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος εξήγγειλε:
– Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, με ένα νέο δυναμικό μοντέλο συμμετοχικής διοίκησης, που θα επιτευχθεί με τον ενισχυμένο ρόλο των Αντιδημάρχων υπό την γενική καθοδήγηση του Δημάρχου.
– Ενίσχυση του ρόλου της Αντιδημαρχίας Ανατολικής Αλμωπίας, με μόνιμη εγκατάσταση μηχανημάτων του εργοταξίου στην έδρα της Δ.Ε. Εξαπλατάνου, για την πιο άμεση επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.
– Ο λόγος στον πολίτη, με νέα τηλεφωνική γραμμή που θα έχει ως αρμοδιότητα να γίνεται δέκτης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και στη συνέχεια θα τα μεταφέρει στο αρμόδιο τμήμα και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.
– Δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος αγροτικής πολιτικής, που θα ασχολείται εξολοκλήρου με τον αγροτικό τομέα και θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα για την καλύτερη καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων σε ολόκληρο τον κάμπο του Δήμου μας.
– Δωρεάν WiFi για όλους τους πολίτες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου.
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας, ενώ θα ενταθούν οι επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*