Μπάτσης: Σε Καμία περίπτωση δεν στιγματιζουμε κανέναν, γιατί μέχρι και χθες ήταν ο φίλος μας, ο γείτονας, ο διπλανός μας

mpatsis krousmata pella

Περάσαμε μια πολύ ωραία περίοδο χωρίς κρούσματα κορωνοιου στην περιοχή μας σχεδόν 6 μήνες. Τώρα ο ιός είναι δίπλα μας. Απαιτείτε από όλους σοβαρότητα.

Πρέπει να σπάσουμε τον κρίκο του κορωνοιου, αλλά όχι και τον κρίκο της τοπικής μας οικονομίας. Προσοχή από όλους μας,.πιστή τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας.

Περάσαμε δύσκολα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ας φροντίσουμε να μην επαναληφθεί. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να βλέπουμε καθαρά και να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, του τύπου, άκουσα ότι αυτός ή αυτή είναι θετικός στον κορωνοιο.

Σε Καμία περίπτωση δεν στιγματιζουμε κανέναν, γιατί μέχρι και χθες ήταν ο φίλος μας, ο γείτονας, ο διπλανός μας, ο συνεργάτης στην δουλειά και πάει λέγοντας. Οι θετικοί στον ιό δεν είναι εξωγήινοι, είναι πολύ απλά συνάνθρωποι μας.

Ως Δήμαρχος συνιστώ ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους, για να είναι αυτή η περίοδος μια κακή παρένθεση στην καθημερινότητα μας, την οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν φοβόμαστε, θωρακιζομαστε με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα ενάντια στον κορωνοιο.

Όλοι μαζί ΑσφαλιΖουμε το μέλλον

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*