Μπάτσης: Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάποιες προτάσεις σου να γίνονται έργα στην πράξη

mpatsis

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάποιες προτάσεις σου να γίνονται έργα στην πράξη, έτσι λοιπόν οι στοχευμενες, αντικειμενικες και καίριες προτάσεις για την διευκόλυνση των αγροτών αρκετών χωριών στην συγκεκριμένη περιοχή που δραστηριοποιούνται πάρα πολλοί αγρότες έφτασε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Έτσι λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι και εντάξει με όλους, οι προτάσεις για σύνδεση Μικροχωριου Σωσανδρας, Σαρακηνών Πολυκαρπης και ανάπλαση Δυτικού περιφεριακου Αριδαίας είχαν τεθεί από εμένα ως αντιδήμαρχο προς τον τότε Δήμαρχο σε προσυμβουλιο που γινόταν προκειμένου να τεθούν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή ποιότητα της καθημερινότητας του αγρότη και γενικά των κατοίκων της Αλμωπιας.

Η γνώση του αγροκτηματος της Αλμωπιας και οι ανάγκες των αγροτών, λόγω της τακτικής επικοινωνίας μας με αυτούς έφερε μια στοχευμενη πρόταση προκειμένου να γίνει έργο.

Χαίρομαι που δεν σταμάτησε επειδή ήταν πρόταση μου. Έτσι λοιπόν μαζί και με την άλλη ασφαλτοστρωση πυροσβεστική Αριδαίας έως Πιπεριά, που ήταν στην πρόταση σύνδεση Προμαχων Πιπεριάς το αγρόκτημα όλης εκείνης της περιοχής αλλάζει μορφή κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη. ΣυνεχιΖΟΥΜΕ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*