Άρνισσα: Πεζός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα από κοντινή απόσταση και σκότωσε σκυλίτσα

arnissa

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας

Γύρω στη μία το μεσημέρι, έξω από τον ξενώνα ”4 Εποχές” στην Άρνισσα, πεζός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα από κοντινή απόσταση τη σκυλίτσα, η οποία πέθανε 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που προαναφέραμε. Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε το περιστατικό, κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας το δράστη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι κυνηγός. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για νεκροψία από τον υπεύθυνο του καταφυγίου. Τα σκάγια ήταν πολλά στο σώμα της, από τα οποία το ένα βρέθηκε στην καρωτίδα και όπως μάθαμε, τέτοιου είδους σφαίρα χρησιμοποιείται για το κυνήγι λαγού.
Περισσότερα στοιχεία δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε για το δράστη, καθώς η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό του.
Παρακαλούμε τους κατοίκους της Άρνισσας, εάν γνωρίζουν κάτι για το έγκλημα, να το καταθέσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Δεν πρόκειται απλά για μια δολοφονία ζώου. Πρόκειται για κάποιον επικίνδυνο που με μεγάλη ευκολία, μέρα μεσημέρι και σε κατοικημένη περιοχή, σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*