Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και ο Αυγενάκης τους καλεί να κουβεντιάσουν!

avgenakis osfp

Στα… χνάρια του μπασκετικού Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» με επιστολή τους προς τον Λευτέρη Αυγενάκη απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αν συνεχίσουν να… αδικούνται από τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και φρόντισε να αναλάβει… δράση με επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη. Στην εν λόγω επιστολή οι «ερυθρόλευκοι» επιτίθενται στην ΚΕΔ, κάνουν λόγο για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αναφέρονται σε οικονομική αδυναμία της ΕΠΟ και ενημερώνουν πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!

Ο Αυγενάκης καλεί σε συνάντηση την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει γίνει viral σχολιασμού στο πανελλήνιο, ωστόσο η πρώτη αντίδραση από το υφυπουργείο αθλητισμού δείχνει ότι την πήραν στα σοβαρά καθώς επιβεβαίωσε το περιεχόμενο και καλεί σε συνάντηση τους διοικούντες των ερυθρολεύκων.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσε την επιστολή, η οποία έγινε viral στο διαδίκτυο, και κάλεσε τους «ερυθρόλευκους» σε συνάντηση, την ερχόμενη εβδομάδα, η ημέρα δεν έχει φιξαριστεί ακόμη.

Η ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση ερωτήσεών σας, επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει “σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν”.

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, “όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρω λεπτομερώς σας παραθέσαμε”.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».

Στήριξη Καράπαπα σε Αυγενάκη!

Η κριτική που δέχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται πως έβγαλε από τα ρούχα του τον Κώστα Καραπαπά, ο οποίος στάθηκε σαν φίλος στο πλευρό του υφυπουργού αθλητισμού, επιτιθέμενος στο SDNA.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε τα ακόλουθα στα social media θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπερασπιστεί τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*