Απάντηση Γκαγκάτση: Κάποια αρχή του κράτους ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας

paok-0-1-2

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε στον Κώστα Καραπαπά, μιλώντας για «μαύρες σακούλες από τον Πειραιά για να πληρωθεί το πριμ, ελεγχόμενες αρχές και υπαλληλάκους – υπουργούς», τονίζοντας πως «το σημερινό στήσιμο δε θα περάσει ετσι».

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για το περιβόητο -πια- παιχνίδι του Κλ.Βικελίδης, στοχεύοντας στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος απάντησε μέσω τοποθέτησης που θα προκαλέσει… σεισμό.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τελοσπάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνατε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*