Ανακοίνωση – κόλαφος του ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: «Νταλαβέρια, κουμπαριές και ωμές παρεμβάσεις»

avgenakis osfp

Σκληρή γλώσσα από τον ΠΑΟΚ μετά την παραμονή των Τζουλάκη – Αρκούδη στην ΕΕΑ με υπογραφή Αυγενάκη: «αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων». Το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της Βορείου Ελλάδος.

O φημισμένος Τζουλάκης, πρωταγωνιστής στη μεθόδευση για υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης, αλλά και ο περιβόητος Αρκούδης ανακοινώθηκαν στη Βουλή ότι παραμένουν στην ΕΕΑ για 4 χρόνια, με αμοιβή φυσικά…

Η είδηση δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά εντός του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έχουν ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης κατά της ΕΕΑ, μιας επιτροπής που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα μέσα από αποφάσεις με ευρωπαϊκή σφραγίδα για το φιάσκο πολυιδιοκτησίας. Φυσικά, εντός του κάδρου και μάλιστα σε περίοπτη θέση παραμένει ο Λευτέρης Αυγενάκης που «αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων…».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση του Δικεφάλου: 

«Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*