Αλμωπία: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Δημάρχου Αλμωπίας

dimitris binos

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης π. Στέφανο.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» και πολίτες που θέλησαν να στηρίξουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μεταξύ άλλων ανέφερε «αισθάνομαι δικαιωμένος στις αποφάσεις μου όλη αυτή την πενταετία, αποφάσεις που είχαν να κάνουν με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο την αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο» Και πρόσθεσε  κάνοντας παράλληλα και ευθεία επίθεση στον Σ.Χατζημητρίου «Είμαστε καθαροί στις αποφάσεις μας. Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε εμείς, δεν μας τον φτιάχνουν άλλοι. Είμαστε ξεκάθαροι και θα αγωνιστούμε ξεκάθαρα. Αυτός ο τόπος θέλει Δήμαρχο ο οποίος θα είναι ξεκάθαρος και δυναμικός».

Κλείνοντας την εκδήλωση είπε: «έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια, μια ομάδα ανθρώπων που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Εμείς έχουμε ανθρώπους του μέλλοντος, όχι του παρελθόντος. Εμείς θα δημιουργήσουμε το καινούριο».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*