Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά τη διαγραφή. Ποιος ακολουθεί?

bogdan

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε όπως αναμενόταν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά τα όσα έγιναν στη βουλή με τον Νίκο Δένδια και πλέον η κουβέντα στρέφεται στο επόμενο βήμα του βουλευτή.

Ήδη πολλοί προβλέπουν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα προσχωρήσει σε κάποιο άλλο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα περισσότεροι σπεύδουν να προεξοφλήσουν τη συμμετοχή του στο πλάι του Θάνου Τζήμερου. Υπάρχει όμως και η εκδοχή-αουτσάιντερ την οποία θα στηρίξει το outsidersbet. Ποια είναι αυτή;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα κάνει κάποια κίνηση ακόμα, αλλά θα περιμένει. Οι πληροφορίες που υπήρχαν αρκετές μέρες πριν τη διαγραφή (καθώς φαινόταν που πηγαίνει το πράγμα και ο ίδιος το ήξερε), έλεγαν ότι θεωρεί πώς έχει το εκτόπισμα και τον δυναμισμό να ηγηθεί ενός κινήματος που θα κινείται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι υπάρχουν και άλλα στελέχη που μπορεί να τον ακολουθήσουν σε μια τέτοια κίνηση, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες 15 μέρες ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*