Αδειάζει Καραμανλή ο Γεωργιάδης: Αν έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας, δεν θα έμπαινε άνθρωπος σε τρένο

Σε δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ορθώς ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δεν παραδέχτηκε (σσ δηλαδή ήξερε και δεν το είπε) ότι υπάρχει ζήτημα ασφαλείας στα τρένα, γιατί τότε δεν θα ταξίδευε κανείς με αυτά.

Μιλώντας στο Blue Sky ο κ. Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του παραιτηθέντα υπουργού Μεταφορών λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα στα Τέμπη, στις οποίες είχε υποστηρίξει ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

«Είσαι ο υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις “ναι, έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα”; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Για το δυστύχημα σχολίασε: «Πώς είναι δυνατόν ο υπουργός να ξέρει τι κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας;» ενώ πρόσθεσε πως «εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση, όχι ανθρώπινου λάθος όπως έλεγα εγώ στην αρχή, έχουμε έναν εντελώς ακατάλληλο άνθρωπο σε αυτή τη θέση. Αυτοί που τον έβλεπαν, έφυγαν και τον άφησαν μόνο του;».

Παράλληλα, επέμεινε στην άποψή του επισημαίνοντας: «Είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε ότι, αν βγει να πει ότι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα, αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*