Αχτσιόγλου για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ: Στρατευόμαστε στην Αριστερά

axtsopglou

Για την πρωτιά της στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, δίνοντας ενδιαφέρουσες απαντήσεις και για τις φιλοδοξίες της για το μέλλον.

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και ρωτήθηκε «μέχρι που θέλει να φτάσει προσωπικά η Έφη Αχτσιόγλου στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας». «Πουθενά, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πράγματα, τέτοιες φιλοδοξίες. Στρατευόμαστε στην Αριστερά», απάντησε η κ. Aχτσιόγλου, με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν «αφού τα διαβάσατε αυτά που έγραψαν», εννοώντας τα σενάρια για το μέλλον περί διεκδίκησης της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν τα διάβασα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Δεν διαβάζω πράγματα που σχετίζονται με το όνομά μου και με κρατάει λίγο πιο ήσυχη αυτό στο σπίτι».

«Στρατευόμαστε στην Αριστερά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Δεν το βλέπουμε με όρους καριέρας και φιλοδοξιών. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο παράδοξο ή ότι τώρα τα λέω έτσι για να φαίνομαι συμπαθής αλλά στα αλήθεια στρατευόμαστε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο», επεσήμανε η ίδια.

Ωστόσο, στη συνέχεια η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε με νόημα ότι «όπου κριθεί ότι μπορούμε να βοηθάμε καλύτερα ή ότι μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που θέλουμε να εξυπηρετούμε από εκεί προσπαθούμε να προσφέρουμε. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει για όλους μου τους συντρόφους και τις συντρόφισες».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*